Weekblad deGouda digitaal

Leer de lijsttrekkers kennen: Rogier Tetteroo (PvdA)

Gouda – Wie zijn de lijsttrekkers van de politieke partijen waarop Gouwenaars kunnen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Hoe staan ze in het leven? Wat drijft hen? Met vier lijsttrekkers hielden we langere gesprekken: twee vrouwen, twee mannen, twee uit de oppositie, twee uit de coalitie. De andere lijsttrekkers kregen vijf vragen voorgelegd. Wat hebben ze geleerd en wat willen ze de wereld meegeven. Terug naar hun waarden.

Op school was ik…
Op school was ik… goed in geschiedenis, politiek en debat 😉

Je kunt mij wakker maken voor…
Je kunt mij wakker maken voor… goede boerenkool met HEMA rookworst.

Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik…
Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik… gezellig een biljartje gaan leggen, koeken uitdelen en thee drinken met bewoners van bijvoorbeeld Savelberg

Van mijn studie heb ik geleerd…
Van mijn studie heb ik geleerd… dat er altijd twee kanten aan een zaak zitten.

De wereld geef ik mee…
De wereld geef ik mee… dat er genoeg is voor ieders behoefte, maar te weinig voor ieders hebzucht.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl