Weekblad deGouda digitaal

Leer de lijsttrekkers kennen: Theo Krins (ChristenUnie)

Gouda – Wie zijn de lijsttrekkers van de politieke partijen waarop Gouwenaars kunnen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Hoe staan ze in het leven? Wat drijft hen? Met vier lijsttrekkers hielden we langere gesprekken: twee vrouwen, twee mannen, twee uit de oppositie, twee uit de coalitie. De andere lijsttrekkers kregen vijf vragen voorgelegd. Wat hebben ze geleerd en wat willen ze de wereld meegeven. Terug naar hun waarden.

Op school was ik…
Op school was ik een praatgrage leerling die makkelijk contact maakte en vaak het initiatief nam.

Je kunt mij wakker maken voor…
Je kunt mij wakker maken voor een stevig Engels ontbijt.

Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik…
Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik een dag gaan helpen in Bijbelshop Samma. Prachtig om met mensen te praten over wat ze bezighoudt in het leven. Ik heb ook veel bewondering voor eigenaresse Irene Klein Haneveld. Zij zet zich al jaren enorm in voor Gouda.

Van mijn studie heb ik geleerd…
Tijdens mijn studie heb ik geleerd om niet alles wat gezegd wordt als waarheid aan te nemen, maar er zelf goed over na te denken.

De wereld geef ik mee…
De wereld geef ik mee dat het in het leven gaat om het omzien naar elkaar. We mogen vanuit de liefde van God voor ons het goede voor elkaar zoeken. Daarbij is het belangrijk dat we oog hebben voor wat er leeft en dat we ons inzetten voor de vrede voor onze stad.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl