Weekblad deGouda digitaal

‘Legendarische thee uit Thailand’ bij Bangkok City Gouda

Gouda –  Tamnan Tea is een familiebedrijf uit Rotterdam en twee jaar geleden opgericht door Penpak Boonla en Stephan van IJperen. Tijdens hun reizen door Thailand ontwikkelden zij een concept om een authenthieke Thaise kruidenthee te maken: Tamnan Thai Herbs & Tea was geboren.

Tamnan betekent legendarisch in Thai en is gebaseerd op kruiden die zijn geteeld en verzorgd door vaak kleine Thaise boeren. Het doel van het bedrijf is om met deze thee een positieve impact te hebben, zowel economisch als sociaal, op kleine Thaise boerengemeenschappen.

Herman Schoemaker en Aree Thamtes, de eigenaren van het Thaise restaurant Bangkok City aan de Lange Tiendeweg in Gouda, kwamen onlangs in contact met de Tamna Tea. Afgelopen maandagmiddag werd daarom deze Tamna thee officieel gelanceerd in Bangkok City. Dat gebeurde in aanwezigheid van een aantal genodigden onder wie een delegatie van de Thaise ambassade onder leiding van Nissana Thaveepanit, ministerieel adviseur van de ambassade en tevens directeur van het Thai Trade Center.
Penpak en Stephan gaven daar een toelichting op hun bedrijf en op de Tamnan Tea. Na een proeverij van vier theesmaken kregen de medewerkers van de ambassade een grote geschenkendoos met Tamnan Tea cadeau. Deze bijzondere middag werd besloten met een uitgebreide Thaise maaltijd.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl