Weekblad deGouda digitaal

Lenteconcert Lions Club groot succe

#Gouda – Lenteconcert Lions Club groot succes: €5.000 voor Hospice Midden-Holland! Fantastisch optreden Boudewijn Zwart met Russische solisten. Op zaterdag 10 mei 2014 organiseerde Lions Club Krimpenerwaard een Lenteconcert in de Grote- of Bartholomeuskerk in Schoonhoven. Het muzikale optreden van beiaardier/organist Boudewijn Zwart en Russische solisten op vleugel en hobo, bracht verrassende klanken teweeg. Op deze avond werden onder andere de werken “De Notenkrakersuite” van Tsjaikovski en het “Cantano Ostinato” van Simeon ten Holt uitgevoerd.

 

Aan het eind van de avond overhandigde president LC Krimpenerwaard Ben van der Vlist een cheque van € 5.000 aan mevrouw Marianne Boone, directeur van de Stichting Hospice Midden-Holland. Mevrouw Boone was verguld met deze bijdrage en bedankte namens de stichting alle aanwezigen en sponsoren van deze avond: “Dit mooie bedrag krijgt zeker een goede bestemming en is voor al onze fantastische vrijwilligers een mooi steuntje in de rug in het goede werk wat wij als Hospice in deze regio mogen doen”

 

Volgens Ben van der Vlist zal er komend jaar wederom een vervolg te geven aan dit succesvolle Lenteconcert, geheel volgens traditie van de Lions Club Krimpenerwaard waarin “wij dienen” het motto is.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl