Weekblad deGouda digitaal

Lenteconcert Lions Club groot succes

Op zaterdag 16 mei 2015 organiseerde Lions Club Krimpenerwaard een Lenteconcert in de Hervormde Kerk in Haastrecht. In een goed gevulde kerk bracht het vrouwenkoor Ars Musica “Salut d’ Amour” onder leiding van dirigent Patrick van der Linden verrassende klanken teweeg.

Aan het eind van de avond, in de aanwezigheid van wethouder Neven, overhandigde president LC Krimpenerwaard René Rombout een cheque van € 4.250 aan mevrouw Marianne Boone, directeur van de Stichting Hospice Midden-Holland en mevrouw José Grandia, bestuurslid Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg (VTZ). Beide dames waren verguld met deze bijdrage –met als bestemmingsdoel opleidingen aan vrijwilligers te kunnen bieden- en bedankte namens de stichting alle aanwezigen en sponsoren van deze avond: “Dit mooie bedrag krijgt zeker een goede bestemming en is voor al onze fantastische vrijwilligers een mooi steuntje in de rug in het goede werk wat wij met onze vrijwilligers voor onze cliënten in deze regio mogen doen”

René Rombout bedankte de sponsoren voor haar gulle giften, de inzet van Lions Club Krimpenerwaard en uiteraard het publiek voor haar aanwezigheid en daarmee steun aan dit succesvolle evenement. Hij memoreerde hierbij het collectieve gedachtengoed van de Lions Club: “We Serve”.

DSC_1409

DSC_1423

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl