Weekblad deGouda digitaal

Leoni Goudkuil maakt bekend: “ik kom in de boerinnenkalender.”

Tijdens de ochtendshow van Jeroen en Jurgen Kok, Goodmorning Sunshine, zat vandaag een bijzondere gast. Leoni Goudkuil (30) zat tussen 06:00 en 08:00 uur bij Jeroen aan tafel om te praten over wat zij in het dagelijks leven allemaal doet. 


Leoni maakt in samenwerking met bedrijven leuke vlogs om reclame te maken voor de bedrijven. Ze is zzp’er en is daarom veel aanwezig op social media en vooral op Instagram. Met zo’n 2300 volgers op Instagram en gemiddeld 3 a 4 foto’s per week probeert ze zoveel mogelijk mensen up to date te houden van wie zij is, wat zij doet en ook dat ze actief is in wat zij doet. “Zoiets is heel belangrijk voor bedrijven om te weten, want daaruit kan ik weer nieuwe opdrachten krijgen,” vertelt Leoni. 

Social media

Ook is Leoni geïnteresseerd in het presenteren. Ze houdt ervan om te presenteren en het lijkt haar ook heel gaaf om als vaste presentatrice ergens aan de slag te gaan of een goedlopend YouTube-kanaal te hebben. “Dat zijn voor mij wel toekomstige doelen,” blikt Leoni vooruit. Leoni is daarom ook veel bezig met social media. Zo is ze bereikbaar op Facebook, Instagram, You-Tube en ze heeft binnenkort een eigen website waar allerlei informatie over haar op staat. “Het is hartstikke makkelijk om mij op te zoeken op internet, want op elk platform heb ik dezelfde gebruikersnaam, namelijk Leoni Goudkuil.” 

Boerennieuws

Leoni komt binnenkort in de 9e editie van de Boerinnenkalender. Een Boerinnen kalender is een kalender met iedere maand een ander boerin. Uiteraard staan in deze kalender niet de minste boerinnen. Toen Leoni voor Cum Laude, een kaasmerk, model was, werd ze gebeld door het AD. In dat gesprek werd haar uiteindelijk gevraagd of zij in de boerinnenkalender wilde staan. Leoni, komend van het platteland, leek het uiteraard leuk om hier in te komen en zag dit weer als een leuke klus. Vier oktober is de releasedatum en dan is er ook een releaseparty in Wilp.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl