Weekblad deGouda digitaal

Liefdevol in Gouda

Gouda – Over een paar dagen is het eindelijk zo ver, dan opent het leukste evenement van Gouda zijn deuren voor nieuwsgierigen, sceptici, zoekenden, en iedereen die meer wil weten over wat Gouda en omgeving te bieden heeft op het gebied van alternatieve geneeswijzen, persoonlijke ontwikkeling, welzijn, spiritualiteit en alternatieve en holistische levenswijsheid. 

Liefdevol Gouda wil de wereld een beetje liefdevoller maken en heeft als missie geven, delen en verbinden vanuit het hart. Derhalve worden alle kosten gedeeld door de deelnemers en is het evenement gratis toegankelijk en zijn alle workshops, consulten, massages, adviezen en geheel kosteloos.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors die liefdevol hun diensten/goederen gratis of goedkoper hebben aangeboden en een aantal liefdevolle vrijwilligers Dankzij de ISV hebben wij een betaalbare grote zaal, met plek voor 36 deelnemers en rond de 25 workshops, verzorgt hun catering  drankjes en hapjes tegen heel schappelijke prijzen en is het hele gebouw rolstoelvriendelijk. 

Wat kunt u verwachten op deze geweldige dag?
Onder andere Yoga, massage, iriscopie, astrologie, fonoforese, coaching, klankschalen, mindfulness, homeopathie, ontspanning, creativiteit, prachtige verhalen, meditatie, energetisch helen en nog veel meer verwennerijtjes en proeverijtjes.

En uiteraard gezellige gesprekken met medebezoekers en deelnemers.  Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze deelnemers en de workshops worden bekend gemaakt op onze facebook. Ons gezellige evenement wordt afgesloten met een geweldig dansfestijn o.l.v. dans therapeut Preetam uit London. Het terein is enkel toegankelijk voor auto’s/fietsen van mensen  en met een beperking. Alle andere fietsen/auto’s kunnen bij Winkelcentrum Bloemendaal gratis geparkeerd worden.

De ISV bezit geen pinautomaat, dus consumpties moeten cash worden afgerekend. Op de website  www.liefdevolgouda.nl vindt u meer informatie en u kunt ook bellen met de initiatiefneemsters:

Frances Aarts      06-47151679
Carolien Tuijthof 06-87442078

U bent van harte welkom op zondag 18 november, ISV Rider van Catsweg 358. Deuren gaan open om 10.30 uur. 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl