Weekblad deGouda digitaal

Linn Boogaard de 2e kinderburgemeester van Waddinxveen

Waddinxveen – Het schooljaar is bijna afgelopen. Dit betekent dat er een opvolger komt voor kinderburgemeester Liva van Steensel in de gemeente Waddinxveen. Liva heeft in mei een oproep gedaan aan alle kinderen uit Waddinxveen van groep 7 om zich aan te melden. 9 enthousiaste kinderen hebben zich aangemeld en leuke filmpjes ingestuurd.

Een jury en de burgemeester hebben met heel veel plezier de filmpjes bekeken. Er is gekeken naar creativiteit, spontaniteit, durf, ideeën en enthousiasme.  De jury heeft een top 3 gekozen en deze drie kandidaten zijn woensdag 23 juni in het gemeentehuis geweest voor een leuk gesprek. En een foto met de burgemeester mocht natuurlijk niet ontbreken.

Het was een moeilijke keuze want alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan. Maar er kan er maar één kinderburgemeester zijn.

Na de zomervakantie is Linn Boogaard de 2e kinderburgemeester.
Zij mag het hele schooljaar 2021-2022 met de burgemeester op stap.

Op maandag 28 juni is Linn thuis verrast door burgemeester Nieuwenhuis met dit leuke nieuws. In september wordt zij officieel geïnstalleerd in het gemeentehuis en ontvangt zij de kinderburgemeester-keten (exacte datum volgt nog).

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl