Weekblad deGouda digitaal

Live talkshow Het Fabriekscafé in de Chocoladefabriek

Bestsellerauteur Rick Pastoor, neurobioloog Brankele Frank en stressdeskundige Suzan Kuijsten te gast in nieuwe live talkshow Het Fabriekscafé

Op donderdagavond 5 september vanaf 19:30 vindt in de Chocoladefabriek de eerste editie van Het Fabriekscafé plaats met als thema ‘Opgebrand? Zo krijg je het vuur er weer in!’ Moderator Ronald Kerstma introduceert drie experts om te onderzoeken hoe stress werkt, hoe we in en ook weer uit een burn-out kunnen komen, en hoe we beter leren omgaan met stress. De experts zijn neurobioloog Brankele Frank, stressdeskundige Suzan Kuijsten en hoofd product bij Blendle en bestsellerauteur Rick Pastoor.

Brankele Frank combineerde een 70-urige werkweek met een druk sociaal leven, trainingen voor triatlons en veel reizen en belandde in een burn-out. Als ervaringsdeskundige én wetenschapper onderzocht ze de neurologische impact van stress. Wat doet stress met je hersens? Suzan Kuijsten vertelt hoe stress je dagelijks juist van energie kan voorzien. Maar ook waarom het zo lastig is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je er wél uit komt. En Rick Pastoor biedt met een slimme werkmethode de handvatten om efficiënter en effectiever je werk te doen én uit de buurt van een burn-out te blijven.

Het Fabriekscafé wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel Verkaaik en Gouda FM.De kaartverkoop is gestart, kaarten kosten € 7,50 voor bibliotheekleden en € 15,- voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via bibliotheekgouda.nl/opgebrand of aan de servicebalie in de Chocoladefabriek.

Volgende edities van het Fabriekscafé zijn gepland voor 7 november 20195 maart 2020 & 4 juni 2020. Noteer het vast in je agenda!

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl