Weekblad deGouda digitaal
column Garro

Live vanuit kantoor

Het is geweldig om mee te maken. Er heerst een soort vibe van pionieren, innoveren en samen iets moois opbouwen op kantoor. Er gebeurt dan ook nogal wat bij ons. Ik noem even:
Innovatie met deGouda App

De ontwikkeling van deGouda App, een platform op je mobiele telefoon en op het internet waar alle beschikbare lokale informatie en radio en tv samenkomen, inclusief en e-reader voor het lezen van Weekblad deGouda. Volgens de laatste inzichten wordt de App in de eerste week van april gelanceerd. Ons weekblad komt dan via de digitale brievenbus van je mobiele telefoon inclusief belletje als de nieuwe editie voor je klaar staat!

Lancering Verskrant

Afgelopen woensdag hebben we deGouda Verskrant gelanceerd. Elke week een overzicht van alle versaanbiedingen in Gouda. Hij verschijnt onder meer digitaal op onze websites en Facebookpagina’s.

Pionieren met een duurzame manier van bezorgen

De bouw van een additioneel krant bezorgingskanaal waarbij je zelf kan bepalen welke informatie je ontvangt van bedrijven waaronder deGouda als geadresseerde post in je brievenbus.

Nieuwe frequentie van deGouda print

De overgang per 1 april van onze gedrukte deGouda van krant/magazine naar magazine en daarmee tevens de aanpassing van de verschijningsfrequentie naar 1x per maand door je brievenbus. De verschijningsdata staan ondertussen op onze website.

Tja en dan nog dit

Opmerkelijk zijn de reacties van onze concullega’s op al onze ontwikkelingen. Zo roept de verkoper van de Goudse Post doodleuk bij onze klanten dat wij niet meer bestaan (of nog erger) en dat u als klant toch echt nu naar de Persgroep zou moeten overstappen. Ook een website Gouds Dagblad genaamd hanteert woorden van gelijke strekking. Gelukkig bellen de meeste klanten ons meteen op om zo’n verhaal te verifiëren. Hoe luidt het spreekwoord ook alweer? Eerlijkheid duurt het langst? Ongelooflijk dat er nog steeds bedrijven en verkopers bestaan die alleen kunnen verkopen door de ander naar beneden te duwen. Mocht u ook benaderd worden door verkopers met wild-west verhalen, bel me dan gewoon even op. Ook als u iets moois heeft gehoord natuurlijk :). En even voor de duidelijkheid ‘We are alive and kicking’.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl