Weekblad deGouda digitaal

Liveblog: Houden we afstand?

Na het persbericht van zondagavond zijn de maatregelen tegen het coronavirus aangescherpt. Zo worden er nu forse boetes uitgedeeld als er mensen in groepen van 3 of meer rondhangen, alle bijeenkomsten zijn verboden tot en met 1 juni (ook met minder dan 100 mensen), kappers en schoonheidsspecialisten mogen hun beroep niet meer uitoefenen en burgemeesters kunnen specifieke locaties sluiten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Rijksoverheid.

Aantal positief geteste mensen in Nederland: 9762
Aantal doden in Nederland: 639 patiënten overleden
Totaal aantal besmettingen Gouda: 35

We zijn verder gegaan in de nieuwe liveblog van 29 maart.

Update 18:00 uur: Ondernemers geven massaal hun webshops door om de website www.kiesvoorlokaal.nl extra dimensie te geven. De website wordt elke dag bijgewerkt met nieuwe webshops van Goudse ondernemingen.

Update 16:00 uur: Het Groene Hart telt 231 besmettingen.

Update 14:00 uur: Vandaag is bekend gemaakt dat er 1159 nieuwe besmettingen zijn en 93 mensen zijn overleden aan het Coronavirus

Update 12:40 uur: We moeten minstens anderhalve meter afstand van elkaar houden, maar houden Gouwenaars daar zich ook aan? Harry Veenendaal twittert vandaag dat op de Markt mensen snotteren en niezen en zeker geen afstand houden. Terwijl Johan Weeber op twitter vermeld dat iedereen keurig aan de regels houdt.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl