Weekblad deGouda digitaal

Liveblog: Koreaans eetzaak Migag binnenkort open

Het aantal coronapatiënten dat op de intensive care verblijft, is gisteren bijna gedaald tot 900. Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) meldt dat het aantal patiënten in vergelijking met zondag met 29 is teruggebracht tot 905. Vier dagen geleden lagen nog 1008 coronapatiënten op de intensive care. Dit meldt de Nationale Zorggids. Lees het volledige artikel hier.

Aantal positief geteste mensen in Nederland: 38.802
Aantal doden in Nederland: 4.711 patiënten overleden
Aantal ziekenhuisopnames: 10.685

 

Update 16:43 uur: Live-muziek voor het Leliepark, gemaakt door Sophie Graven op de trombone.

Update 15:10 uur: Wethouder Rogier Tetteroo bracht een bezoekje aan de medewerkers van Promen.

Update 14:00 uur: Vandaag zijn er 76 patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn. Er zijn 145 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. Dit zien we ook na dit weekend met aansluitend Koningsdag vooral bij het aantal overlijdens.

Tot nu toe zijn er 38.802 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu .

De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Het aantal nieuwe meldingen per dag van in het ziekenhuis opgenomen patiënten vertoont nog steeds een dalende lijn. Hetzelfde geldt voor het  aantal gemelde overleden patiënten.

 

Update 12:26 uur: De zorgmedewerkers van Zorgpartners Midden-Holland kregen een leuke verassing van Kamphuisen Siroopwafels in Gouda.

Update 11:32 uur: Er zijn verscherpte maatregelen genomen in verband met het ondergrondse 5G netwerk in Gouda.

Update 10:18 uur: De SP Gouda is het zat en wil dat de verhuurders de huur van panden niet te verhogen.


Update 09:45 uur: Technolution uit Gouda laat zien hoe leeg hun kantoren zijn en hoe zij thuiswerken.

Update 09:00 uur: Ondanks de crisis waar ook vooral de horeca enorm last van heeft, opent aankomende zaterdag een totaal nieuw concept in Gouda. Op de Markt opent namelijk Migag Korean Street Food.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl