Weekblad deGouda digitaal

Liveoptredens in Goudse stadsbussen

#Gouda – Verschillende artiesten van Huiskamer van de Stad zullen optreden in de Goudse stadsbussen van Arriva. De vervoerder wil zo het Goudse muziek- en kleinkunstfestival promoten en tegelijkertijd de reizigers verrassen.

Huiskamer van de Stad is een Gouds festival dat zondag 7 juni zijn derde editie beleeft. Door de hele stad stellen Gouwenaars huiskamers beschikbaar aan artiesten uit Gouda en omstreken. Om dit project te promoten zijn er zaterdag 30 mei optredens van de deelnemers in lijn 1 (Plaswijck en Groenhoven), lijn 3 (Goverwelle) en lijn 4 (Plaswijck en Groenhoven). Bovendien worden bij het busstation ook buiten optredens gegeven. De vertrektijden en haltes van de stadsbussen zijn te vinden via www.9292.nl.

Benefietconcert

Gouwenaars die hun huiskamer aanbieden tijdens het festival Huiskamer van de Stad krijgen op 22 mei een vriendenconcert aangeboden in So What. Hier krijgt men een voorproefje van wat er op 7 juni te wachten staat. Het vriendenconcert is door iedereen te bezoeken, maar is gratis voor de huiskamers, vrienden en sponsoren van de huidige editie. De gewone bezoeker betaalt een entreeprijs van vijf euro aan de deur die geheel ten goede komt aan het festival. “We hopen op een mooie opkomst, een mooie avond en een flinke steun in de rug voor het festival. We willen niets aan kwaliteit inboeten en kunnen daarom die steun erg goed gebruiken”. Zie op www.huiskamervandestadgouda.nl

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl