Weekblad deGouda digitaal

Lustrum voor de Dragon Boat Race JCI

#Gouda – Op vrijdag 19 september organiseert JCI Gouda voor het vijfde jaar de Dragon Boat Race. Deze lustrumeditie pakt de vereniging groots uit met naast de traditionele drakenbootrace een barbecue, een loterij en als afsluiter een lustrumfeest. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Meedoen als goede doel.
” In 2013 heeft JCI Gouda door de organisatie van de Dragon Boat Race ruim 3.000 euro aan de Bernadottelaan, een Goudse woonlocatie van Humanitas kunnen doneren” , aldus Annette van Wijk van JCI Gouda. “Ook dit jaar willen we door de organisatie van de roeiwedstrijd in traditionele drakenboten een lokaal goed doel ondersteunen en hopen we een dergelijke bijdrage te kunnen leveren”.
Het evenement zal vanaf het begin van de middag plaatsvinden op de vaart grenzend aan Golfbaan de IJsselweide waar de teams het, onder het genot van een hapje en een drankje, tegen elkaar op in deze roeiwedstrijd met en knipoog. Na de wedstrijd vinden een netwerkborrel en barbecue bij Grandcafe Golfbaan IJsselweide plaats.
Na de roeiwedstrijd wordt een veiling gehouden ten behoeve van het goede doel en de avond wordt afgesloten met een spetterend feest met als thema Navy Chique! Deelnemende teams kunnen onder andere bestaan uit bedrijventeam, vriendengroepen en sportverengingen. Om deel te nemen aan de Dragon Boat Race is het niet nodig om roeiervaring te hebben. De organisatie zorgt voor alle benodigde materialen en professionele begeleiding. Er strijden 20 teams tegen elkaar om de felbegeerde trofee. Deelname aan het evenement is mogelijk met een team van zes personen.
Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van JCI Gouda www.jcigouda.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl