Weekblad deGouda digitaal

Magazine ‘de Binnenstad’ in de brievenbus en alle supermarkten

Gouda – Een speciale editie van deGouda is uitgekomen die omgetoverd is in ‘de Binnenstad’ magazine. Woensdag 18 november is het magazine in alle brievenbussen van Gouwenaars gevallen. In het magazine staan bijna alle binnenstad ondernemers van Gouda in met hun verhalen en producten, speciaal voor de feestdagen.

Juist nu is het van belang dat Gouwenaars hun (feest)inkopen in de binnenstad doen, om op deze manier de lokale economie en ondernemers te ondersteunen. ”Als inwoner van Gouda kun je het verschil maken. Hoe? Door gewoon je aankopen te blijven doen bij onze ondernemers. Want of je nu Sinterklaas of Kerstman bent, je vindt dat ene leuke cadeau in de Binnenstad van Gouda” vertelt Hans van Aalst, de centrummanager van Gouda enthousiast.

Ondernemers zoals Patrick Meijboom van Meijboom Fotografie, Bart Jansen van Boekhandel Verkaaik, Peter de Heer van Inspiratie & Boekwinkel Eressëa  en nog meer dan 50 binnenstad ondernemers doen hun verhaal.

De Binnenstad is woensdag 18 november huis-aan-huis verspreid in Gouda. Wie het toch niet heeft ontvangen kan ook tijdens het boodschappen ene exemplaar halen. De Binnenstad is af te halen in alle supermarkten in Gouda.

 

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl