Weekblad deGouda digitaal

Mariska Boek speelt wirwar

Precies 7 jaar geleden was Mariska Boer nog stagiaire bij Boink Theaterproducties in Gouda. Nu, 7 jaar later, is ze uitgegroeid tot een serieus podiumtalent. Niet meer achter de schermen, maar midden op het podium… Solo!

Boer: “Na mijn opleiding geloofde ik echt niet dat ik dit kon. En toch… hier sta ik! En ik geniet van elk moment!”

Mariska Boer is een nieuw jong talent die floreert op het podium. Ze is in 2014 afgestudeerd aan de theateropleiding en volgde daarna theaterlessen bij musicalster Ryan van den Akker.

Met haar unieke eigen speelstijl, een perfecte mix van humor en drama, brengt zij werkelijk iets nieuws in het theater en is ze absoluut de moeite waard om te bekijken.

Haar voorstelling “Wirwar” neemt je mee de rollercoaster van het leven. Een voorstelling met intense diepgang en dan weer hilarische loopings. Een voorstelling die raakt en ontroert.

In juni 2018 was ze in Amersfoort begonnen aan deze show en nu, 1 jaar later, sluit ze het af op 14 juli in Gouda. Boer: “Zo’n laatste voorstelling is altijd speciaal. Er komt dan iets los en dat geeft de laatste voorstelling altijd extra glans. Heel bijzonder!”

Op 14 juli om 15.00 uur speelt ze in Klein Theater Zwaan (Zwaansgat 15 in Gouda). Kijk voor kaarten op www.kleintheaterzwaan.nl/mariska-boer

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl