Weekblad deGouda digitaal

Meer dan 1000 bezoekers op zonovergoten Ledendag van Vierstroom

Gouda – Vrijdag 5 oktober jl. waren, onder het motto ‘De toekomst is nu’ de leden van zorgorganisatie Vierstroom uitgenodigd voor een dag vol informatie, gezelligheid, creativiteit en proeverijen. Locatie van dit alles was een enorme tent op het parkeerterrein van Avifauna. Natuurlijk was het mogelijk om het vogelpark te bezoeken en/of een rondvaart op de Rijn te maken. Om 10.30 uur vertrokken drie tjokvolle boten.

Vrijdag 5 oktober was het ook nationale ouderendag. Vrijwilligers van Vierstroom én vrijwilligers van zorgverzekeraar VGZ hadden om die reden een groep (eenzame) cliënten al vroeg van hun bed gelicht. Om hen vervolgens in Avifauna een bijzondere dag te bezorgen, waarbij beleving én exclusieve aandacht hand in hand gingen. “Het was een heerlijke dag, maar het is fijn om nu even te zitten.” Aldus de dankbare bezoekers aan het eind van de middag, terwijl Marco de Hollander ‘hits van toen’ ten gehore bracht in de tent.

De ledenservice van Vierstroom telt 66.000 gezinnen uit de regio Gouda. De feestelijke ledendag richt zich traditiegetrouw op de groep senioren uit het ledenbestand. De grote opkomst onderstreepte hun behoefte aan persoonlijk contact, maar stond de belangstelling voor de getoonde technologische toepassingen in de zorg niet in de weg. Integendeel. Tessa, een klein sociaal robotje, deed haar entree voor een groot en geïnteresseerd publiek. Evenals de demonstratie van de heupairbag, die zichzelf opblaast bij een (val)beweging. Immers: voorkomen is beter dan genezen.

Heeft u vragen naar aanleiding van de ledendag of over de ledenservice van Vierstroom? Stuur een mail naar ledenservice@vierstroom.nl of bel 088 0900400.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl