Weekblad deGouda digitaal

Meer weten over internet en tablet

Gouda – Activiteitencentrum De Rotonde aan de Zuidhoef 138 in Gouda organiseert op woensdag 20 februari van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over het werken met een tablet. Voor steeds meer zaken in het dagelijks leven is het kunnen omgaan met internet een voorwaarde. Een tablet kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. Met name ouderen vinden het soms lastig om ermee te werken. De gratis informatiebijeenkomst richt zich op deze mensen. 

Zowel mensen die nog geen tablet hebben als mensen die al een tablet hebben en er vragen over hebben zijn welkom. Aanmelden is niet nodig. Na de informatiebijeenkomst kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een beginnerscursus Werken met de tablet, die later dit voorjaar wekelijks georganiseerd wordt in De Rotonde. Die cursus richt zich op alle tablets, dus met de besturingsprogramma’s Android en iOS (iPad).

Digitaal Computer vragenuurtje
In De Rotonde is al enige tijd het wekelijks Digitaal Computer Vragenuurtje op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur voor senioren die een computer, een tablet of een smartphone hebben. Voor €1.- per half uur helpen enthousiaste docenten gebruikers bij hun vragen. Daarnaast staan de vrijwilligers van het Vragenuurtje open voor het organiseren van gerichte themabijeenkomsten rond het gebruik van computers, zoals het maken van een digitaal fotoboek, ontspanning in Windows, digitale erfenis, veilig werken op de computer en digitale gezondheid.

Meer weten?
Voor vragen kan contact opgenomen worden met Wilmy Kersten, locatiemanager van De Rotonde, Zuidhoef 138  2804 TE Gouda, e-mail wilmy.kersten@gemiva-svg.nl of telefonisch 0182 55 51 00 of 06 46 42 52 01 of met Simon de Vries, docent, e-mail Simon@visn.nl of telefonisch: 0182  51 05 19 of 06 20 05 83 60.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl