Weekblad deGouda digitaal

Meetbaar meer klanten dankzij transparante online marketing van DoubleSmart

DoubleSmart is een online marketing bureau wat gevestigd is in de binnenstad van Gouda. Zij weten alles over SEO, SEA en Social media marketing, dit doen zij in een team van ongeveer 20 specialisten. Met dit team aan specialisten zorgt DoubleSmart voor meetbaar meer groei in de zoekmachines zoals Google.

Over DoubleSmart
DoubleSmart is een bedrijf dat is opgericht door twee broers, Rick en Remco in Stolwijk. DoubleSmart bestaat nu al een aantal jaar en is twee jaar geleden verhuisd van Moordrecht naar Gouda naar een groter kantoor omdat de ruimte te klein werd. De specialisten van DoubleSmart werken maandelijks aan meetbaar meer groei voor websites of webshops. Door vooraf doelen te stellen en dit maandelijks te rapporteren is er precies inzichtelijk waar je staat en wat de vervolgstappen zijn om deze doelen te realiseren. Naast het bedrijf DoubleSmart hebben ze ook een zusterbedrijf, DoubleWeb. Bij DoubleWeb bouwen ze aan conversiegerichte websites.

De diensten van DoubleSmart
Het online marketingbureau van Gouda levert verschillende diensten zoals: SEO, SEA en social media marketing. Daarom wordt er eerst een strategie bepaald, aan de hand hiervan wordt er verder gekeken naar wat voor jou het meeste oplevert en hoe je het snelst je doelen kan behalen.

  • SEO, staat voor Search Engine Optimalisation, vertaald naar het Nederlands is dit zoekmachine optimalisatie. Hiermee kan je hoger ranken in Google en dit gebeurt organisch, organisch zijn onder andere de resultaten onder de betaalde resultaten in Google.
  • SEA, is een afkorting van Search Engine Advertising. Dit staat voor het adverteren via zoekmachines. In tegenstelling van SEO is SEA wel betaald, je betaald hier voor een advertentie boven de organische zoekresultaten.
  • Social media, is voor de meeste al bekend gebied. Adverteren op platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Veel klanten potentiële klanten bevinden zich op deze platformen. Dit maakt dat Soclial Media marketing erg interessant is als marketing middel.

Word #1 voor jouw doelgroep!

Meetbaar meer klanten door transparante online marketing is waar DoubleSmart voor staat. De klanten van DoubleSmart zijn uiteenlopend en bevinden zich in verschillende sectoren. Van grote Nederlandse bedrijven tot lokale hoveniers in Gouda. Wil jij ook meetbaar meer klanten realiseren via jouw website of webshop? Schroom dan niet om eens contact op te nemen met DoubleSmart of neem eens een kijkje op www.DoubleSmart.nl.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl