Weekblad deGouda digitaal

‘Met de vlam in de pijp’ Henk Wijngaard bij GoudaFM

Gouda – In de zaterdag ochtendshow ‘Wakker Worden met Paul, Fenno en Jurgen’ is Henk Wijngaard en Bob Offenberg te gast.

In 1978 beleefde Wijngaard zijn doorbraak als soloartiest met de door hemzelf geschreven hit Met de vlam in de pijp. Voordat Wijngaard als soloartiest doorbrak, speelde hij in een bandje genaamd William W. dat in 1977 een klein hitje had met Kunnen we elkaar niet vergeven, dat onder de piratenzenders van toen heel bekend was. Hetzelfde nummer heeft hij onder zijn eigen naam op zijn eerste soloalbum opnieuw uitgebracht.

Wijngaard zal telefonisch live in de uitzending zijn.

Ook is Bob Offenberg te gast. Hij schuift live in de studio aan die ochtend. Offenberg begon op zijn vijfde met zingen. Na een aantal playbackshows en talentenjachten werd hij op zijn zevende gevraagd voor een optreden tijdens een groot songfestival. Hierdoor kwam zijn carrière in een stroomversnelling.

In 2007 was Zanger Bob een van de deelnemers van het SBS-programma De Afvallers; Offenberg kampte al lange tijd met overgewicht. Uiteindelijk viel hij met hulp van dit programma 14 kilo af in drie maanden tijd. Hij deed in 2013 ook mee aan de televisietalentenjacht Bloed, Zweet & Tranen.

Wakker Worden met Paul, Fenno en Jurgen is aankomende zaterdagochtend de zien via www.Gouda.FM, 99Mhz, deGouda App en TV-kanaal 63.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl