Weekblad deGouda digitaal

‘Met elkaar Festival’ Gouda Noord

Gouda – Zaterdag 1 september wordt in Gouda Noord, in het Winkelcentrum Bloemendaal, in en om de Buurtstee en op het parkeerterrein Gildenburg en de oude bibliotheek, het ‘Met elkaar Festival’ Gouda Noord georganiseerd. Iedereen is van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur.

Bewoners uit Plaswijck, Bloemendaal, Noord en Achterwillens zijn van harte welkom om geïnformeerd te worden over wat er allemaal te doen is in de wijk. Maar zelf actief meedoen kan ook. Er is een ‘kleedjes rommelmarkt’ waar je je spulletjes kunt aanbieden, een springkussen voor de kinderen en je kunt meedenken over de naam van het nieuwe Buurt Service Centrum dat er komt in 2019.

De aftrap van het festival vindt plaats met een koffietafel om 11.15 uur, waar de hele buurt voor is uitgenodigd. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en actief zijn voor je buurt… dat zijn de sleutelwoorden. Houd de Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie. www.facebook.com/Metelkaarfestival

Tijdens dit festival kunnen de verschillende professionele- en vrijwilligers organisaties, vrijwilligers en bewoners op het gebied van welzijn, cultuur, sport en gezondheid zich presenteren. Men kan zich tijdens dit festival presenteren door het bemannen van een kraam, het verzorgen van workshops of neerleggen van informatie.

Voor de rommelmarkt dient men zich van te voren aan te melden, dit kan via metelkaarfestival@gmail.com

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl