Weekblad deGouda digitaal

Mini elfstedentocht voor Stichting Hartekind

Gouda – Op woensdag 10 januari 2018 organiseert Grand Canyon, in samenwerking met Sport•Gouda en Brede School Gouda, een Mini-elfstedentocht voor kinderen. De opbrengst van de tocht gaat naar Stichting Hartekind, een stichting die zich inzet voor kinderen met een hartafwijking.

Ook jij kunt je steentje hieraan bijdragen. Kom op woensdag 10 januari tussen 13.30 tot 17.00 uur naar de Goudse IJsbaan en schaats ook mee.

Meedoen is heel simpel: voor € 2,50 koop je een stempelkaart en kies je hoeveel rondjes je rijdt. Om de paar rondjes laat je een stempel zetten. Als je stempelkaart vol is en je tocht tot een goed einde is gebracht ontvang je een mooie medaille!

De complete opbrengst komt ten goede van Stichting Hartekind.

Over Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze 25.000 hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: “Kind zijn, hart nodig!”

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl