Weekblad deGouda digitaal

Miss Marjorie te gast bij Beauty Case op GoudaFM

Gouda – Inmiddels zit ze al 39 jaar in het vak. Toen Miss Marjorie (Marjorie Lammerts) tien jaar oud was, deed zij voor het eerst mee aan een talentenjacht. Haar nicht, Ruth Jacott, bracht haar hiermee in de muziekwereld.

De zangeres, woonachtig in Capelle, is aankomende zaterdag te gast bij  beautyprogramma Beauty Case met Roberto Drescia en Joop Gard Passchier.

 “Ik begon toen ik tien jaar oud was. Mijn nicht Ruth Jacott heeft mij in de muziekwereld gebracht. Door haar deed ik mee aan talentenjachten. Vanaf de eerste stap die ik op het podium heb gezet en de eerste noot die ik heb gezet, is mijn leven in een klap veranderd” vertelt ze in de IJssel en Lekstreek.

“Ik ging zo met Ruth voor het eerst het theater in. Later zat ik in Total Touch en toerde met Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis. Ik zat ook nog in ‘Mai Tai’ en in ‘Be Gentle’. Het management besloot het helemaal anders te gaan doen en dat is fout gelopen. Ik ben vanaf nul begonnen om solo weer overal te komen. En dat is gelukt”, vertelt Marjorie.

Marjorie zingt voornamelijk Engels repertoire. “Het is meer disco, een soort Tina Turner, een lekkere feestavond en lekker uit je dak gaan. Ik kwam op het idee van een show, een soort muzikale biografie, waarin ik over mijn leven in de showbizz vertel.

Beauty Case is zaterdag 15 februari van 11.00 tot 12.00 uur te zien en te luisteren via www.Gouda.FM, 99Mhz, deGouda App en TV-kanaal 63.

Video uit 2015

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl