Weekblad deGouda digitaal

Mr. Monopoly brengt bezoek aan Schoonhoven

Schoonhoven – Met een zwart pak, een hoge hoed en een grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Schoonhoven. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand overhandigde Mr. Monopoly het allereerste symbolische exemplaar van Monopoly Schoonhoven aan Bas Rechtuyt van PLUS Rechtuyt.

De bekende straten en pleinen van Schoonhoven zijn verwerkt in het spel; uiteraard mag de Adam van Vianenstraat in Schoonhoven niet ontbreken. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn allemaal aangepast. Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel.

Monopoly Schoonhoven zal vanaf eind november verkrijgbaar zijn bij PLUS Rechtuyt en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Klanten kunnen vanaf vandaag sparen voor korting op het spel.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl