Weekblad deGouda digitaal

Mulder & Sons prestenteren hun eerste Vinyl-album

Gouda – Dinsdagavond 12 februari presenteert muzikant Jaap Mulder samen met David en Ruben de dubbel-elpee met cd ‘Heritage’. Een mijlpaal in Mulder’s carrière om als vader dit unieke album met zijn zonen te kunnen maken. Het trio trakteert het trouwe Goudse publiek op een concert en de plaat is na afloop te verkrijgen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van So What!. De voorstelling vindt plaats in cultuurhuis De Garenspinnerij, aanvang 20.00 uur.

Klarinettist Jaap Mulder is weer even in Nederland. Hij geeft in deze periode door het hele land concerten met klezmerband Di Gojim. Ook is hij actief op een aantal Goudse scholen, waar hij via de Brede School met kunstenaar Liset van Dommelen schilderconcerten doet. Het concert van Mulder & Sons in cultuurhuis De Garenspinnerij is speciaal georganiseerd voor de elpee-presentatie. De teams van Cultuurhuis en So What! stonden direct klaar om deze avond te realiseren.

De productie van vinyl en cd is tot stand gekomen middels crowdfunding. Vele donateurs kunnen na afloop van het concert de plaat in ontvangst nemen. Liefhebbers kunnen vanaf woensdag 13 februari een exemplaar kopen in de winkel van Meijboom Fotografie aan de Lange Groenendaal in Gouda.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl