Weekblad deGouda digitaal

Multicopy Gouda wint Sign Award 2018

Multicopy Gouda heeft de prestigieuze Sign Award 2018 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 23e Conventie van Franchise Services Inc. Het team van Multicopy Gouda nam die – terecht – trots in ontvangst.

“Sign is meer dan grootformaat communicatie”, zo begon Don Lowe, president en CEO van Franchise Services Inc uit Amerika. “Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Multicopy The Communication Company | Gouda is daarbij trendsettend in de regio. Edwin Handigman en zijn team bedenken oplossingen die mooi zijn, de boodschap helder uitdragen en impact hebben. Daar mogen ze trots op zijn.”

Meer mogelijk met sign
De resultaten van de signing door Multicopy Gouda zijn overal in de buurt te zien. Of het nu gaat om gevelreclame of autobelettering, om complete beursstands, showroomdecoratie, billboards, posters, complete tentoonstellingen, vlaggen of banieren: Multicopy maakt het.

Ondernemer Edwin Handigman: “Het is erg leuk werk omdat het resultaat ook altijd zo verrassend opvallend is. We hebben de laatste jaren erg geïnvesteerd in niet alleen machines, maar vooral in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing. Maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis. Voor ons is sign inmiddels al een groot deel van de omzet.”

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, apps, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl