Weekblad deGouda digitaal

Museum Gouda is weer het Huis van Sinterklaas

Net zoals vorig jaar slaapt Sinterklaas in de weken na de intocht (16 november) weer in Museum Gouda, dat wordt omgedoopt tot het Huis van Sinterklaas.

Elke zondag en woensdag van 17 november t/m 4 december is er bovendien een gezellig familieprogramma. Leer alles over het bijzondere gebouw, los het pepernotenmysterie op en ontmoet Sinterklaas in zijn prachtige werk- en slaapkamer. Kan hij met hulp van de kinderen weer lekkere pepernoten uitdelen? Inschrijven kan via de website van Museum Gouda.  

Gratis inloopzaterdagen 
Ook zien waar Sinterklaas werkt en slaapt? Kom dan naar één van de gratis inloopzaterdagen in Museum Gouda op 16, 23 of 30 november! Op zaterdag 16 november is Sinterklaas natuurlijk nog heel druk in de stad en is hij zelf nog niet in het museum. Wel ontvangt hij van directeur Marc de Beyer rond 15.00 uur alvast de sleutel van het huis en wordt de speciale pepernotenmachine – waarmee Pepernoten Piet tijdens de intocht de kinderen in Gouda nog sneller van pepernoten kan voorzien – aan het museum overhandigd. Op 23 en 30 november is Sinterklaas wel in zijn kamer aanwezig.

Oh kom er eens kijken!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl