Weekblad deGouda digitaal

Nationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek Gouda

Gouda – Vanochtend zijn bij de Bibliotheek Gouda de Nationale Voorleesdagen begonnen met het voorleesontbijt in Kinderbibliotheek Oosterwei, waar voorgelezen is uit Een huis voor Harry. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 23 januari tot en met 2 februari. De Bibliotheek Gouda organiseert verschillende activiteiten rondom het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry van Leo Timmers. Kinderen van 2 tot 6 jaar die in deze periode gratis lid worden van de bibliotheek krijgen een Harry-knuffeltje cadeau.

Tijdens de Voorleesdagen bezoekt de Bibliotheek Gouda maar liefst 25 peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, om uit Een huis voor Harry voor te lezen. Daarnaast zijn er extra veel voorleesochtenden in de Chocoladefabriek en in de Kinderbibliotheken Bloemendaal en Oosterwei. Vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen voor in de Chocoladefabriek op dinsdag en donderdag om 10.30 uur en op woensdag in Kinderbibliotheek Oosterwei en op vrijdagochtend in Kinderbibliotheek Bloemendaal om 10.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

 We sluiten, in samenwerking met de Brede School Gouda, de Nationale Voorleesdagen af op zaterdag 2 februari met de voorstelling Een huis voor Harry door poppentheater Dubbele Jan in de Chocoladefabriek. Aanmelden voor een van de drie voorstellingen, om 10.00 uur, 11.30 uur of 13.30 uur, kan via de website van de Bibliotheek Gouda.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl