Weekblad deGouda digitaal

Nieuw: deGouda app

Gouda – Wie deGouda wil volgen, krijgt er een mooie nieuwe mogelijkheid bij: deGouda app. Lees op de app het Goudse nieuws (bij breaking news krijg je een push bericht), sportverhalen, de complete agenda, luister naar de radio, kijk filmpjes over gebeurtenissen in de stad en maak eenvoudig contact met de gemeente. En dat is nog niet alles.

In deGouda app vind je het Magazine deGouda digitaal, met een heel nieuwe leeservaring. Vaak zal niet alleen het artikel te lezen en de foto’s te zien zijn, maar ook een video van het vraaggesprek met de persoon die wordt geïnterviewd, of het evenement dat wordt belicht. Elk artikel kan apart uitvergroot worden, zodat je een maximale leeservaring hebt.

Sport
Veel aandacht gaat ook naar de Sport. Er komt een apart menu met alle sportevenementen en wedstrijdverslagen. De clubs worden van harte uitgenodigd hun persberichten en foto’s door te sturen naar redactie@degouda.nl. Wij zorgen ervoor
dat alles in de app komt.

Agenda
Belangrijk onderdeel is natuurlijk ook de Agenda. Hierin vind je vrijwel alles wat er in Gouda en omgeving te doen is. Je kunt ons helpen de Agenda zo volledig mogelijk te krijgen door berichten te sturen naar redactie@degouda.nl. Wil je vooral weten wat er dit weekend in Gouda en omgeving op cultureel gebied te doen is? Dan zijn de pagina’s Cultuur die in het magazine zitten heel handig.

In de app vind je ook het gemeentenieuws en er is een knop waarmee je eenvoudig naar de gemeentesite kunt om bijvoorbeeld je rijbewijs of je paspoort te verlengen, of andere zaken te doen die je bij de
gemeente regelt.

GoudaFM
Terwijl je op de app aan het lezen bent, kun je ondertussen via GoudaFM luisteren naar muziek. Zelfs als er een berichtje binnenkomt en je dat aan klikt kun je blijven luisteren. Je kunt ook live in de studio van GoudaFM in de Chocoladefabriek meekijken.

Ben je benieuwd wat het weer wordt in Gouda en omgeving, dan kun je via de app het weerbericht raadplegen dat wordt samengesteld door Meteo Gouda.

Kortom, een heel handige app die veel biedt en steeds zal worden uitgebreid. Alle reden om deGouda app te gaan gebruiken!

Download hier deGouda app

• iOS (Apple)

• Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl