Weekblad deGouda digitaal

Nieuw proces PWA-kazerne

#Gouda – De gemeente Gouda heeft twee externe, onafhankelijke procesbegeleiders geselecteerd voor het nieuwe proces in de herontwikkeling van de Prins Willem-Alexander kazerne. Het gaat om Hellie van Hout en Astrid Feiter (www.vanhoutfeiter.info). Zij zijn op 7 april aan de slag gegaan met een verkenning.

Beiden hebben veel ervaring in het begeleiden van complexe communicatievraagstukken. Het nieuwe proces moet volgens de gemeente vooral ingericht worden naar de wensen van de initiatiefnemers en de belanghebbenden. Daarom heeft de gemeente geen kaders of voorwaarden meegegeven aan de procesbegeleiders. Wel zijn er afspraken gemaakt over de financiën voor de begeleiding en een uiterste datum voor besluitvorming.

Het uitgangspunt voor het proces is om te onderzoeken of ‘het mogelijk is tot een inpassing van De Ark, Gemiva en El Wahda te komen op het terrein van de PWA-kazerne op een manier die wél op voldoende steun van de wijk kan rekenen en daarmee mogelijkerwijs ook van de raad van Gouda’. Uiterlijk in juli moet de gemeenteraad een besluit nemen.

Luister het interview van GoudaFM met Astrid Feiter over de PWA-kazerne hier:

http://goudafm.nl/?p=11535

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl