Weekblad deGouda digitaal

Nieuw systeem voor meldingen openbaar gebied

Gouda – Vanaf vandaag werkt de gemeente met een nieuw meldsysteem voor het registreren en afhandelen van meldingen over het openbaar gebied: Slim Melden Gouda.

De gemeente krijgt tientallen meldingen per dag binnen over allerlei onderwerpen. Dit is fijn, want zo houden we, met behulp van onze inwoners, het openbaar gebied schoon en veilig. Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat de behandeling van al deze meldingen zo snel mogelijk verloopt.

Nieuw systeem én nieuwe app

Inwoners die een melding hebben over iets in het openbaar gebied kunnen dit via www.gouda.nl/mog melden. Er is binnenkort ook een speciale app beschikbaar: Slim Melden Gouda. Met de app is het heel eenvoudig om een foto van de situatie bij de melding te voegen. Dit maakt het voor de gemeente makkelijker om de situatie goed in te schatten. U kunt bestaande meldingen bekijken op een kaart en zo direct zien of iemand anders de situatie al heeft gemeld. Wat nieuw is, is dat u aan de gemeente kunt doorgeven dat u óók last heeft van deze situatie, zonder dat u zelf opnieuw de melding hoeft te doen.

Gevaarlijke situaties

Natuurlijk kunt u ook nog steeds naar de gemeente bellen om een melding door te geven, via tel. 14 0182. Bij gevaarlijke situaties moet u zelfs altijd bellen, dan kunnen wij direct actie ondernemen als de situatie daarom vraagt.

Oude meldsysteem

Als u vóór 1 juli een melding hebt gedaan in het oude systeem dan wordt deze nog gewoon afgehandeld zoals u van ons gewend bent. Heeft u hier vragen over? Bel ons dan via tel. 14 0182. We kunnen u sneller helpen als u een meldingsnummer bij de hand heeft. Maakte u gebruik van de app MijnGemeente? Deze werkt vanaf 1 juli niet meer. U kunt de nieuwe app gaan gebruiken: Slim Melden Gouda. Deze is binnenkort voor Android en iOS beschikbaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl