Weekblad deGouda digitaal
biljarten


Nieuwe Gouwe wint bij biljart recreanten

Een team van Biljartclub Nieuwe Gouwe heeft de biljartcompetitie bij de Goudse recreanten gewonnen. Deze competitie met 24 teams is georganiseerd door Sportpunt Gouda.

Het winnende team van Nieuwe Gouwe bestaat uit Pieter Kompeer, Jan ter Reehorst, Joop de Hoog, Bert Visman en Frits van Loo.

In de eindstand volgden De Kade als tweede en De Baan als derde plaats. De winnaars kregen een wisselbeker. Om deze beker wordt al sinds 2002 gespeeld. Het is voor het eerst dat een team van Nieuwe Gouwe wint. De prijsuitreiking vond plaats in het biljartcentrum De Hoog aan de Nieuwe Gouwe OZ, de thuisbasis van de winnende club. Daar ontving het winnende team de beker uit handen van Nieuwe Gouwe-voorzitter Hans van Raalte.

Over enkele weken begint het nieuwe seizoen van de recreantencompetitie, opnieuw georganiseerd door Sportpunt Gouda in samenwerking met de deelnemende verenigingen.

Bij de foto: Het winnende team van Nieuwe Gouwe met van links naar rechts Joop de Hoog, Bert Visman, Jan ter Reehorst en Pieter Kompeer. De vijfde speler, Frits van Loo, ontbreekt op de foto.

biljarten

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl