Weekblad deGouda digitaal

Nieuwe Intertoys sluit franchiseovereenkomsten

Het nieuwe Intertoys heeft in een korte feestelijke bijeenkomst op het Intertoys servicekantoor in Amsterdam de eerste samenwerkingsovereenkomsten met franchisenemers getekend.

Commercieel directeur van Intertoys, Jurian Duijzer, tekende de eerste franchiseovereenkomsten namens het managementteam van Intertoys. In totaal werden nu voor ruim 30 winkels franchiseovereenkomsten gesloten. Franchiseovereenkomsten met andere ondernemers volgen zeer binnenkort.

Commercieel directeur van Intertoys Jurian Duijzer: “Franchisenemers zijn belangrijk voor Intertoys. Met elkaar laten we zien dat Intertoys onverminderd de Nederlandse marktleider is in speelgoed. Dat ook franchisenemers in de nieuwe opzet geloven vormt voor ons een aanmoediging om hard te werken aan verdere vernieuwing van de formule en zo de band met zowel franchisenemers als klanten blijvend te versterken.”

Franchisenemer Sjoerd Kolkman, eigenaar van de winkels in Santpoort en Haarlem Rivieradreef: “Wij zijn verheugd met deze franchiseovereenkomst met Intertoys. Allereerst biedt deze overeenkomst een moderne manier van samenwerken tussen franchisegever en franchisenemer die een stevige basis vormt voor verdere samenwerking en ontwikkeling. Maar, vooral ook omdat franchisenemers hiermee aansluiting houden met de grootste gespecialiseerde speelgoedketen van continentaal Europa en daarmee met de beste deals en inkoopmogelijkheden van de speelgoedbranche.”

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl