Weekblad deGouda digitaal

Nieuwe sportactiviteit ‘Move-on’ tegen eenzaamheid

Gouda – Atletiekvereniging Gouda lanceert in samenwerking met de Voedselbank een nieuwe activiteit: Move-on. De activiteit is een combinatie van een bewegings- en ontmoetingsbijeenkomst. Dit gericht op mensen die dreigen te vereenzamen.

Iedereen is welkom en aan iedereen is gedacht. Er is professionele begeleiding aanwezig die zorgt dat elke deelnemer sportieve oefeningen krijgt op zijn of haar niveau. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een kopje koffie of thee samen te drinken en te praten over onderwerpen die leven bij de deelnemers.

Bij gebrek aan sportkleding of sportschoenen, wordt hier voor gezorgd.

De activiteit wordt elke maandag gehouden van 13.30-15.00 uur bij de Atletiekvereniging Gouda. Wie graag wil deelnemen, maar het lastig vindt om bij de vereniging te komen, kan voor meer informatie kijken op www.avgouda.nl of bellen naar 06-25538900.

Voedselbank
Ook in Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Dankzij samenwerking met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren kan de Voedselbank duizenden gezinnen van voedselpakketten voorzien.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl