Weekblad deGouda digitaal

Nieuwe televisieprogramma ‘Op pad met’ loopt mee met Cyclus

Gouda – Robine Schmitz presenteert de eerste twee afleveringen van het nieuwe televisieprogramma ‘Op pad met’, geproduceerd en uitgezonden door de lokale zender GoudaTV. Maatschappelijke en geprivatiseerde bedrijven staan centraal en het werk wordt uitgelicht. De presentator neemt zelf deel aan de activiteiten. De kijker thuis krijgt de werkzaamheden en beelden achter de schermen voorgeschoteld.

In de eerste aflevering staat afvalverwerkingsbedrijf Cyclus centraal. Robine gaat ’s ochtends vroeg vuilnis ophalen met vuilnismannen Chris Nagtegaal en Michel Hondel. Later overdag gaat ze met Jolanda Rijsbergen onder meer sigarettenputten legen in de binnenstad van Gouda. Met de bovengenoemde medewerkers spreekt Robine over het beroep, het werk en de voldoening. Een mix van korte inhoudelijke gesprekken en luchtigheid.

Cyclus werkt in opdracht van gemeenten en bedrijven in de regio’s Midden-Holland en Rijnstreek aan een schone, hele en veilige leefomgeving voor ruim 390.000 inwoners.

Pilotuitzendingen
Robine neemt de eerste twee (pilots) afleveringen voor haar rekening. De komende maanden wordt het programma verder uitgewerkt. De format moet een nieuwe vaste waarde worden voor de lokale televisiezender GoudaTV.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl