Weekblad deGouda digitaal

Non-foodbank gaat verhuizen

Gouda – De Non-foodbank gaat de huidige locatie op het Stationsplein verlaten . In de maand februari wil de bank haar intrek nemen in een ruimte van de Baanderij,  Industriestraat 1 in Gouda.

De Non-foodbank , in 2013 gestart in het Ondersteuningshuis op het Stationsplein, is nu nog gehuisvest op de Bunniklocatie in een pand van de NS. De NS heeft te kennen gegeven dat de Non-foodbank per 1 februari het pand om veiligheidsredenen moet verlaten. Na een periode van onzekerheid en een intensieve zoektocht naar vervangende huisvesting bleek de loods van de Baanderij geschikt voor de doeleinden  van de Non-foodbank. De loods van de Baanderij moet nog worden aangepast aan de voorzieningen die de NFB nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Meubelbank Non-foodbank tijdelijk gesloten

Inmiddels zijn op de huidige locatie de verhuisdozen ingepakt en de stellingen afgebroken. Omdat er niets meer kan worden uitgegeven is de Meubelbank tijdelijk gesloten. Op afspraak kunnen er nog wel materialen worden ingeleverd.

Kledingbank blijft geopend

Vooralsnog is de Kledingbank gewoon geopend. Op de site van de Non-Foodbank is actuele informatie te vinden over de openingstijden: www.nonfoodbankgouda.nl.

 

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl