Weekblad deGouda digitaal

NVM Open Huizendag ook in Waddinxveen

Bouwfonds Ontwikkeling stelt tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 4 oktober een deel van haar nieuwbouwwoningen open voor het publiek. Belangstellenden kunnen van 11.00 tot 15.00 uur vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje nemen in diverse direct beschikbare woningen, zoals bij Alblas in Waddinxveen. Op locatie zijn adviseurs aanwezig die rondleidingen geven en vragen beantwoorden.

In Alblas te Waddinxveen is men welkom aan de Papiermolen 9. Sonja Ilgen: ‘We nodigen iedereen uit om op 4 oktober te komen kijken bij onze nieuwbouwwoningen. Alle te bezichtigen woningen zijn al opgeleverd en direct beschikbaar. Ook wordt informatie gegeven over het toekomstige aanbod woningen. De meeste opengestelde woningen zijn volledig ingericht, zodat bezoekers een compleet beeld krijgen van de mogelijkheden. In het project Alblas worden in totaal 175 woningen ontwikkeld. Tijdens de Open Huizen Dag kan men binnen kijken op de Papiermolen 9 en de Watermolen 6 , een fraaie 2 onder 1 kap woning.

Start verkoop
Tijdens de Open Huizen Dag start Bouwfonds Ontwikkeling tevens met de verkoop van drie woningtypen in Alblas. Het gaat om 9 herenhuizen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Tijdens de start verkoop krijgen geïnteresseerden ook een preview van 8 terraswoningen die binnenkort in de verkoop gaan. Koopsomindicaties zijn van € 234.950v.o.n. tot € 429.950 v.o.n., inclusief keukenencheque en sanitair.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl