Weekblad deGouda digitaal

Office Manager gezocht (24-32 uur)

De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.

‘Korte lijnen en snel schakelen’, dat is het motto van VastgoedCert. Een klein bureau ondersteunt het bestuur en de werkkamers en houdt de database van het register op orde. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Het officemanagement is het hart van onze organisatie. Het is dus zaak dat daar mensen werken die van veel markten thuis zijn. Accuratesse en overzicht houden zijn daarbij sleutelwoorden.

De nieuwe Office Manager van VastgoedCert geeft mede uitvoering aan de communicatiestrategie richting de ingeschreven makelaars en de betrokken (markt)partijen en overige stakeholders. Onze nieuwe medewerker moet daarom soepel om kunnen gaan met informatisering en digitalisering. Daarnaast zoeken wij iemand die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en ervaring met digitale kanalen en sociale media. Het gaat om een deeltijdfunctie van 3 tot 4 dagen (24-32 uur).

We zoeken een teamspeler die ook heel goed in staat is om zelfstandig te werken. Hij/zij is een professional op secretarieel en organisatorisch vlak en is communicatief sterk. Daarnaast wordt een positieve en dienstverlenende instelling verwacht.

Er zijn twee Office Managers werkzaam in het bureau. Ieder heeft een eigen takenpakket, maar beiden vervangen elkaar als dat nodig is. Zij zijn rechtstreeks verantwoording verschuldigd aan de directeur.

Werkzaamheden
. verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op het bureau
. beheer van registratiesysteem (opleidingen makelaars) en gerelateerde database m.b.t. (her)certificering van makelaars
. mede voorbereiden van agenda’s en stukken van bestuurs- en commissievergaderingen evenals de verslaglegging daarvan
. in- en externe communicatie: mede voorbereiden en uitvoeren van het communicatieplan, onderhouden van contacten met gerelateerde organisaties en de ingeschreven makelaars
. beheer van de website en sociale media

Vereiste kennis- en opleidingsniveau
. opleiding Office- of Management-Support en/of Marketing & Communicatie dan wel (directie)secretaresse-opleiding op minimaal MBO 5-niveau
. goede taal- en communicatievaardigheden in woord en geschrift
. bekend met MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Teams), Exact en met relatiebeheersystemen (CRM); Trainingen en ervaring op dit vlak zijn een pré
. meerdere jaren relevante werkervaring

Competenties:
. kan formele regelgeving in aansprekende bewoordingen duidelijk maken
. schrijft compacte teksten, geschikt voor digitale uitingen
. kan zelfstandig websites en sociale media bijhouden
. weet hoe de digitale communicatiewegen lopen
. is accuraat en bedreven in het beheren van CRM-systemen en -informatie
. kan functioneren in een klein team

Persoonlijke kenmerken:
. klantgericht
. dienstverlenende instelling
. accuraat
. pragmatisch, weet van aanpakken
. collegiaal
. flexibel
. zelfstandig

Interesse?
Ben je enthousiast geworden van bovenstaand profiel en heb jij zin om een sleutelrol te vervullen op ons bureau? Stuur je motivatie en cv dan naar info@vastgoedcert.nl. Voor aanvullende informatie kan contact op worden genomen met Leendert Meijers, directeur van VastgoedCert, via 06-10890131.

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl