Weekblad deGouda digitaal

Ontdek de nieuwe Kaas Route van het Groene Hart

Gouda – Er is sinds kort een compleet nieuwe ervaring toegevoegd als het gaat om een actieve rit in het Groene Hart. Met de naam De Kaas Route ga je een  actieve en leuke ervaring tegemoet voor jong en oud. De route voert jullie door het prachtige Groene Hart en bezorgt je de leukste avonturen onderweg. De start van de Kaas Route is in Gouda. Vanaf daar ga je zelf op pad met de auto, bus of camper.

Door goed om je heen te kijken vind je onderweg de oplossingen van raadsels, puzzels, spelletjes en opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Je stopt op verschillende leuke locaties waar van alles is te beleven en ontdekken. Maar ook als er even geen opdrachten of vragen zijn is er genoeg te beleven. Speciaal voor de jongste deelnemers heeft De Kaas Route een autobingo en kleurplaat voor de kinderen.

De reis duurt ongeveer vier uur, maar je kan er  net zo lang over doen als je zelf wilt.

De Kaas Route start in Gouda bij de Cheese Experience. Hier ontvang je alle informatie die nodig is om op avontuur te gaan door het Groene Hart. Wanneer je een ticket hebt gereserveerd ontvang je automatisch een email met meer informatie.

Kijk voor meer informatie en prijzen door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl