Weekblad deGouda digitaal

Ontslagcafé in Het Kantoor van Nu

Gouda – Voor mensen die bang zijn dat ze dit jaar hun baan kwijtraken is er op woensdag 25 januari tussen 19.00 en 21.00 uur naar het Ontslagcafé. Tijdens het inloopspreekuur kunnen belangstellenden in een besloten setting advies vragen aan een team van deskundigen: Caroline Besseling van Personeelsrecht, Monique Muller van Muller Advocaten Gouda en de twee loopbaan- en outplacementadviseurs Ine Ruijfrok van Ine Mens~en~Werk en Anke Meerding van Het kantoor van Nu. 

Want ontslag brengt veel vragen en onzekerheid met zich mee. Is er nog iets aan te doen? Krijg je waar je juridisch recht op hebt? Krijgt je wel WW? Hoe zit het financieel? Wil je wel in dit beroep blijven? Hoe vind je snel een andere baan? Hoe krijgt je weer grip op de situatie? Heel veel vragen waarbij dit team graag bij wil helpen. Tijdens het inloopspreekuur kan men om 19.15 uur deelnemen aan de gratis presentatie ‘De transitievergoeding’, gegeven door Caroline Besseling van Personeelsrecht en om 20.00 uur de presentatie ‘Verborgen Banen’ gegeven door Ine Ruijfrok van Ine Mens~en~werk.

 Aanmelden kan op de website van Het Kantoor van Nu het contactformulier http://hetkantoorvannu.nl/contact/ .  Kun je er deze keer niet bij zijn, meld je dan vast aan voor donderdag  16 februari 2017. Ontslagcafé Gouda wordt maandelijks georganiseerd in Het kantoor van nu, Peperstraat 20 in Gouda.(Advertorial) 

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl