Weekblad deGouda digitaal

Ook de Rabobank is onder de indruk van het Oude Stadhuys Gouda

Gouda – Niet voor bankzaken maar eigenlijk toch ook wel. Rabobank Gouwestreek leek het een goed idee om een event in het Oude Stadhuys Gouda te organiseren voor de Horeca in Gouda en omstreken. Wat wil je nog meer? Een pracht locatie te midden van vele eet- en drinkgelegenheden rond de Goudse Markt. Ricardo Blok, die namens de Rabobank betrokken was bij de organisatie, vond het een uitdaging om juist daar zo’n 40 horecamensen bijeen te brengen, waar zij nu eens niet zelf hoefden te bedienen. Dat daarbij gelijk de bank en de drank ter sprake kwamen, lijkt niet meer dan logisch.

In het Oude stadhuis viel men van de ene in de andere verrassing
Als het om creëren van de juiste sfeer gaat weten horecamensen daar wel oplossingen voor te bedenken. De unieke beleving die het Oude Stadhuys Gouda biedt is echter niet eenvoudig te evenaren. Men was onder de indruk van de klassieke uitstraling, terwijl de aankleding, verlichting en technische voorzieningen geraffineerd zijn toegepast. Ricardo kon zijn gasten een boeiende lezing in de Raadzaal aanbieden, terwijl de ontvangst al had plaatsgevonden in de Sterzaal. De Sterzaal biedt zicht op de ster waar rond Kerstmis de grote dennenboom wordt geplaatst. Een uiteraard kritische horeca kon zich prima vinden in de ontvangst en support die door het team van het Oude Stadhuys Goudade werd verzorgd.

Het Oude Stadhuys Gouda kent vele gezichten
Daarmee wordt niet alleen op de vele afbeeldingen van vroegere bestuurders gewezen, maar vooral op de verscheidenheid aan zalen. Zo kon er vergaderd worden in de Waagzaal om daarna van een lunch te genieten in de Sterzaal. Dit werd mogelijk door de beschikbaarheid van verschillende zalenmet elk zijn eigen identiteit. Daardoor wordt een dergelijke bijeenkomst al snel als heel afwisselend ervaren. Uiteraard werd de lunch ook op kwaliteit beoordeeld. Die kritische houding mag je van vakbroeders verwachten. Men was volgens Ricardo tevreden over zowel de kwaliteit als de service.

Binnen de oude muren is de techniek volledig van deze tijd
Horecamensen kennen het geduld, of beter gezegd het ongeduld van klanten. In het Oude Stadhuys Gouda straalt de klassieke uitstraling al rust uit en die rust blijft in stand omdat de technische voorzieningen optimaal zijn. Niks lang wachten, alle systemen waren in slechts 5 minuten opgestart. Hier worden gebruikers van deze bijzondere Goudse locatie blij van, want niets is vervelender dan mensen vlak voor de start met rode hoofden heen en weer rennen of verbeten naar schermen zien staren. Met deze goede ervaringen, zeer tevreden gasten en de veelzijdigheid van het interieur is het volgens Ricardo niet ondenkbaar dat het niet bij deze ene keer zal blijven om bedrijfssectoren te ontvangen. Niet zo vreemd natuurlijk want een bank kiest graag voor zekerheid.
www.stadhuysgouda.nl

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl