Weekblad deGouda digitaal

Tattoos zie je overal

Gouda – Normaal is Arno Tiel van Dingo Tattoo niet zo bezig met media en reclame. Maar voor de mannenspecial van Weekblad deGouda, wil hij best iets vertellen over zichzelf en over Dingo Tattoo waarvan hij al twaalf jaar eigenaar is.

“Wat begon als een klein zaakje op de Blauwstraat 2 groeide na een paar jaar al uit tot een grote zaak met drie tattoo artiesten op de Blauwstraat 7. Wat vroeger een weggestopt (aso) ding was, is uitgebloeid tot een kunstvorm, waartoe veel Gouwenaars zich laten verleiden. Je kan het tegenwoordig zien als een sieraad dat graag gedeeld word door middel van Facebook of Instagram. Bij ons in de tattoostudio zie je veel verschillende wensen en dromen uitkomen. Des Tattoo (Andries Westrate) bijvoorbeeld is gespecialiseerd in Maori, Chicano en vooral lettering. Hij krijgt grote opdrachten binnen, bijvoorbeeld armen tot benen die helemaal vol moeten. Dan heb je Toxilla (Lisa van Lent) die mandala’s, naampjes en veel kleine fineline tattoos zet.

En Ik Dingo (Arno Tiele) krijg voornamelijk veel aanvragen voor realisme, portretten en veel groot schaduwwerk. De gedachte over tattoos zijn veranderd en ze zijn zo goed als overal geaccepteerd. Waar je ook bent, welk zwembad of strand je ook bezoekt. Tattoos je ziet ze overal.”

<<“Op mijn onderbuik staat de tekst Scolopendra (duizendpoot) ontworpen en gezet door Andries.

Die heb ik laten zetten omdat ik niet alleen met tattoos bezig ben, maar ook muziek en (digitaal) airbrushen zijn passies waar ik veel mee bezig probeer te zijn.”

 

 

 

“De Tattoo Gouda’s Glorie heb ik door Lisa laten zetten. Vooral als knipoog naar het feit dat ik toch een trotse Gouwenaar ben. En wat is dan mooier dan een logo laten zetten, dat ook nog bekend staat om het maken van de lekkerste pindakaas en satesaus hahahah.”>>

 

 

 << “De rugtattoo van Huib Renes is geïnspireerd op de vaargeschiedenis van zijn familie. Reizigers op zee, altijd op weg naar nieuwe stukken van de wereld. Op de onderkant van zijn rug staat de werkplaats van de toenmalige V.O.C. Ook een plek waar zijn familie vroeger veel is geweest. Huib die zelf internationaal chauffeur is, heeft inmiddels ook veel van de wereld gezien. Varen is helaas niet aan hem besteed, aangezien hij angst heeft voor het diepe water. Reizen zit toch in het bloed, is het niet over water dan zeker over land.”

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl