Weekblad deGouda digitaal

Op weg naar één sociaal team voor Gouda

Gouda – Het CJG/Sociaal Team Jeugd en het Sociaal Team Gouda (voor volwassenen) vierden op 12 januari hun eerste verjaardag.  Dit feestelijke moment gebruikten de beide teams om te laten zien dat ze de komende tijd steeds intensiever gaan samenwerken. Op termijn komt er één sociaal team voor alle inwoners van nul tot honderd-plus.

In het komende jaar streven de teams naar gezamenlijke huisvesting in de Goudse gebieden Noord, Oost en West. Ook willen ze gezamenlijke inloopspreekuren opzetten. In Gouda Noord zijn die inmiddels van start, later volgen ze in de andere wijken. Het CJG / Sociaal Team Jeugd Gouda is er voor alle vragen over opvoeden, opgroeien en jeugdhulp. Medewerkers van het team denken mee, bieden ondersteuning en regelen gespecialiseerde jeugdhulp als dat nodig is.

Volwassen inwoners van Gouda kunnen bij Sociaal Team Gouda terecht wanneer zij behoefte hebben aan ondersteuning. Ze kunnen bij het team terecht met alle vragen waar ze in het dagelijks leven tegenaan lopen. Bijvoorbeeld over werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding of  relatie. Meer over de teams op www.sociaalteamgouda.nl.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl