Weekblad deGouda digitaal

Opbrengst schilderijen naar Inloophhuis Domuno

Gouda – Dit voorjaar heeft in de Agnietenkapel te Gouda de expositie “Toen & Nu “ van de Goudse schildersclub Hesters Art plaatsgevonden. Ruim vijftig cursisten hebben met minimaal twee werkstukken een bijdrage geleverd aan deze publieke gelegenheid. Tijdens de expositie werden sommige schilderijen of werkstukken verkocht. Hester Stafleu heeft de opbrengst hiervan bestemd voor Inloophuis Domino te Gouda.

Eén van de getoonde werkstukken betrof het “schilderij van de burgemeester van Gouda” gemaakt door Hester Stafleu. Burgemeester Milo Schoenmaker krijgt dit schilderij overhandigd op 13 september 2017 om 16.30 uur bij Inloophuis Domino, Westhaven 31c te Gouda. Tevens zal Hester dan de definitieve opbrengst bekend maken en vervolgens overhandigen aan Inloophuis Domino.

Inloophuis Domino is een grote, gezellige huiskamer in de binnenstad van Gouda. Het inloophuis staat open voor iedereen die behoefte heeft aan contact, ontmoeting en verbondenheid.
Er is altijd een kopje koffie of thee, tijd voor een gesprek of een spelletje. Bezoekers kunnen tegen een kleine vergoeding gezamenlijk warm eten en de maaltijd op dinsdagmiddag is er speciaal voor senioren. Het inloophuis is een “maatschappelijke” organisatie en bestaat dankzij een groep van circa 100 betrokken vrijwilligers, aangestuurd door twee parttime coördinatoren die in dienst zijn.

De Goudse schildersclub Hesters Art bestaat inmiddels tien jaar. Door gerichte individuele begeleiding en vakmanschap worden verborgen creatieve talenten aangemoedigd zich verder te ontwikkelen.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl