Weekblad deGouda digitaal

Open Dag bij Lauglaufvereniging Gouda

#Gouda – Op zondag 2 november houdt de Langlaufvereniging Gouda de tweede Open Dag van dit seizoen. ‘De kunststofbaan ligt er prachtig bij en er wordt inmiddels al druk geoefend op de baan’, aldus de vereniging. Er zijn veel mogelijkheden om de verschillende technieken aan te leren of juist om technieken te verbeteren. Dit kan op de 1,5 km aan loipes, 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter en er is een skatebaan.
Iedereen die er van houdt om te bewegen in de buitenlucht is welkom op de Open Dag die wordt gehouden van 12.00 tot 15.00 uur op het buitenterrein van het Groenhovenbad aan het Tobbepad 4 in Gouda, parkeren op de parkeerplaats van de Heuvellaan. De toegang is gratis.

Een kennismakingsles langlaufen, rolskien/ skiken, of nordic walken kost 5 euro voor volwassenen en 2,5 euro voor kinderen. Makkelijke kleding en handschoenen zijn aan te bevelen.

Na de Open Dag start een nieuwe serie van 5 lessen waarvoor men zich kan inschrijven. Er zijn lessen op verschillende niveaus. Meer informatie op www.langlauf.nl.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl