Weekblad deGouda digitaal

Opening Kruim in Goudse Chocoladefabriek

#Gouda – In navolging op de officiële opening van de Chocoladefabriek door prinses Laurentien op vrijdag 28 februari, opent Kruim eten & drinken in de Chocoladefabriek op maandag 10 maart officieel de deuren.

‘Kruim is een vernieuwd horecaconcept dat het beste van verschillende werelden bij elkaar brengt. Geen afgesloten ruimte, maar samen met de andere bewoners van de Chocoladefabriek (de Stadsbibliotheek, de leeszaal van het archief, de Drukkerswerkplaats) vormt Kruim een inspirerende plek waar ontmoeten en kennis delen voorop staan’, zo melden de eigenaren. Het assortiment van Kruim is afgestemd op ieder moment van de dag. Van een ochtendkoffie, een uitgebreide lunch, de middagborrel tot dagelijks wisselende maaltijden. Bijna alle producten van Kruim zijn ook mee te nemen voor thuis of onderweg.
Kruim is een koksterm en betekent; ‘het laatste ingrediënt dat je aan een gerecht toevoegt om het compleet te maken’. Kruim is een samenwerking tussen Espressobar de Koffiefabriek en Leef Catering. In de open bar en keuken werken debarista’s en koks als een team.
Kruim is te vinden in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda en is iedere dag open van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl