Weekblad deGouda digitaal
huttenbouwdorp

Openluchtbioscoop bij jubileum Huttenbouwdorp Noorderhout

Het jubileum van Huttenbouwdorp Noorderhout wordt gevierd met een uitgebreid programma en met een bijzondere, extra wijkactiviteit. Op zaterdagavond 15 augustus, vlak voor het huttenbouwdorp, komt er op de plek van het Huttenbouwdorp een filmvoorstelling in de open lucht.

Op een groot scherm van zes bij vier meter kunnen jong en oud op de Natuurspeelplaats Noorderhout kijken naar een leuke en spannende familiefilm. De keuze van de film ligt bij de wijkbewoners zelf: het evenement is namelijk bedoeld voor alle wijkbewoners, aldus bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck.

“We willen een leuke, sfeervolle en positieve wijkactiviteit. En de natuurspeelplaats Noorderhout is natuurlijk een unieke locatie hiervoor”, aldus Martin Pohlkamp. “Door de hoogteverschillen op het terrein heeft iedereen goed zicht. Met feestelijke verlichting willen we ’s avonds een bijzondere sfeer creëren. En uiteraard zorgen we voor popcorn en drinken.”

Dit jaar organiseert bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck namelijk voor de vijfde keer het Huttenbouwdorp Noorderhout. Marije Andringa: “Het is uitgegroeid tot een groot zomerevenement voor Plaswijck, Bloemendaal en Gouda Noord. Dit jaar zullen 200 kinderen, 150 vrijwilligers, vijftig trainees en scholieren met een maatschappelijke stage en veertig sponsors/relaties meedoen.”

De Natuurspeelplaats Noorderhout ligt op de geluidswal, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal. Informatie over de film, tijden en kaartjes staat op www.wijkteamplaswijck.nl.

huttenbouwdorp

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl