Weekblad deGouda digitaal

Opnames Chinese vampierserie in Gouda

#Gouda – Voor een nieuwe Chinese vampierserie, genaamd Blue Veins, maakt de Hongkongse omroep TVB deze weken opnamen in Gouda en 66 andere locaties in Nederland. Ook in de regio’s Amsterdam en Rotterdam wordt de komende dagen gefilmd. De hoofdrolspelers, andere acteurs en de technici zijn al in Nederland.

Wanneer de opnamen in Gouda zijn, is nog niet bekend. Ook niet welke scènes hier worden opgenomen. In de in het heden spelende Chinese serie staat Ying Woot Cheuk centraal. Hij werd 500 jaar geleden geboren tijdens de Ming dynastie.

Verwacht wordt dat daar zo’n 67 miljoen mensen naar gaan kijken. In Blue Veins zijn wetenschappers erin geslaagd om mensen te genezen van de gevreesde vampiersziekte. Er is alleen een probleem: het ontbrekende bestanddeel voor het serum bevindt zich in Nederland. En dus reizen de Chinese onderzoekers door een tijdgat in de ruimte naar ons land.

Trailer en behind the scenes van de vampierserie: www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2015/chinese-vampiers-strijken-neer-gouda/

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTV



Volg ons op



Contact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl