Weekblad deGouda digitaal

Organisatieburo Grand Canyon vraagt faillissement aan

Gouda – Organisatieburo Grand Canyon heeft een faillissement aangevraagd. De organisatie dat bekend staat voor het organiseren van de ijsbaan rondom het oude stadhuis en Gouda Beach meldt dit op hun eigen kanalen.

”Afgelopen vrijdag hebben wij als Organisatieburo Grand Canyon ons faillissement moeten aanvragen. Iedereen zal begrijpen dat dit voor ons een enorme klap is. Op 1 oktober 1994 schreven we ons in bij de Kamer van Koophandel en startte het avontuur. We hebben ruim 25 jaar lang geknokt om van Grand Canyon te maken wat het nu is. We hebben veel hoogtepunten beleefd, maar ook veel moeilijke momenten gekend, toch zijn we er altijd doorheen gekomen.”

Eigenaar Remko van der Hammen zegt dat de huidige situatie de druppel is geweest en dat het bedrijf geen buffer had om dit op te kunnen vangen.

”We zijn en blijven enorm trots op prachtige projecten en samenwerkingen als de Earth Charter events en World Water Day, de Derde Donderdag van het ID College en de Goudse Kaasmarkt. In eigen beheer hebben we 18 jaar Oranjenacht, 9 jaar de Goudse Haringparty, 7 jaar de Gouda Beach Experience en 15 jaar de Goudse IJsbaan georganiseerd. Het verder op de kaart zetten van ons prachtige Gouda was daarbij vaak waar het ons om ging. Soms met wat te veel risico, maar altijd met ons hart.”

Hoe het nu verder zal gaan met de evenementen zoals de IJsbaan op de Markt is nog onduidelijk.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl