Weekblad deGouda digitaal

Over twee weken heropening SoWhat!

#Gouda – Over twee weken opent SoWhat! haar deuren weer voor het publiek. Naast een compleet vernieuwde voorzaal heeft het poppodium nog meer in petto. Zo staan in september Alaska, By the Rivers, Skapiche en Shane Alexander op het podium. Na het openingsfeest ‘ComeFlyWith Me’ opent de Franse band Alaska op vrijdag 5 september het nieuwe seizoen van SoWhat!

Op vrijdag 12 september is het de beurt aan de reggeabandBy the Rivers. Ook Skapiche komt weer langs in het nieuwe seizoen. Na eerdere optredens staan zij op vrijdag 19 september weer op het podium vanSoWhat!
Op vrijdag 26 september komt de Amerikaanse singer-songwriter Shane Alexander naar Gouda. Hij is al zijn hele leven bezig met muziek en hij is de man achter de ‘deuntjes’ van verschillende series, zoals Bones, The Real World, Laguna Beach en CriminalMinds. Inmiddels heeft hij vijf albums uitgebracht. Zijn vijfde album, ‘Ladera’, kwam in 2013 uit waarna hij samen met de Nederlandse zanger Niels Geuzebroek door Nederland Tourde.
Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl of op www.facebook.com/sowhatgouda.

SoWhat!
SoWhat! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de soosavond. Bezoekers kunnen in de achterbar aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van de huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers o

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl